128GB High-Performance 633x MicroSDXC UHS-I

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 dagen

De Lexar 633x High Performance flash geheugenkaarten zijn al jarenlang de meest vertrouwde opslag media voor actioncams, tablets en smartphones. Door het gebruik van de beste materialen en gebruik van de meest moderne technologie zijn deze kaarten haast niet kapot te krijgen en bovendien bestand tegen langdurig wisselende omstandigheden.

Deze 128gb kaart is goed voor ongeveer 24 uur FullHD video opnames. Let erop dat de werkelijk opslagduur afhangt van het type dashcam en dat niet alle dashcams 128gb MicroSD kaarten ondersteunen.

 

95 MB/s snelheid

De Lexar 633x High Performance geheugenkaarten behaalt leessnelheden tot 95 MB/s (Megabyte per seconde). Hierdoor is hij ruim geschikt voor alle dashcams met 1080p FullHD of hoger. Zelfs voor 2CH FullHD dashcams, die tweemaal zoveel data moeten opslaan, zijn deze Lexar geheugenkaarten dé oplossing.

 

Met SD adapter

Deze Lexar 633x High Performance MicroSD kaarten worden geleverd met een handige SD adapter. Hierdoor zijn de kaarten niet alleen eenvoudig uit te lezen via de computer of laptop, maar zijn ze ook geschikt om te gebruiken in dashcams die alleen reguliere SD kaarten ondersteunen.

 

Vertrouwde GoPro partner

Door de bewezen kwaliteit en duurzaamheid van deze Lexar kaarten heeft GoPro ze beschouwd als vertrouwde partner en raden zij aan voor al hun action cams Lexar MicroSD kaarten te gebruiken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen