DashCam AT300

€59,00 €39,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 weken

Deze prachtige Dashcam AT300 is zeer scherp geprijsde dashcam met toch alle nodige functies van een topdashcam. Hij filmt met 1080p resolutie, heeft een ingebouwde G-sensor, 2.5 inch LCD scherm en tevens parkeerstand. Door zijn kleine formaat valt hij bovendien nauwelijks op in de auto, al was dat door zijn mooie vormgeving en diepe blauwe kleur geen probleem geweest. De beelden van deze dashcam kunnen makkelijk worden bekeken door de AV- en MiniHDMI uitgang.

1080p camera

De AT300 dashcam heeft een 1080p camera die overdag en in het donker prima opnames maakt. Hij filmt met 30fps (frames per second) zodat het beeld erg vloeiend is. De camera kan ook worden ingesteld op 720p, VGA of QVGA om meer data op één MicroSD kaart op te kunnen slaan.

2.5 inch LCD scherm

Deze Dashcam AT300 heeft ondanks zijn compacte design toch een groot en helder 2.5 inch LCD scherm. Hierop kunnen alle beelden worden bekeken en is het menu eenvoudig toegankelijk. Het beeldscherm kan automatisch worden uitgeschakeld na enkele minuten zodat hij geen overlast voor de bestuurder veroorzaakt.

Parkeerstand

Deze AT300 dashcam is uitgerust met Motion detection. Hierdoor kan de camera ook worden gebruik in parkeerstand. Hij begint dan automatisch met filmen wanneer er beweging van de auto/dashcam wordt waargenomen. Na het filmen van 20 seconden schakelt de dashcam weer vanzelf in de stand-by mode.

Ingebouwde G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor in de AT300 dashcam merkt hij zelf wanneer er een ongeluk of aanrijding plaatsvindt. De dashcam slaat in dat geval de beelden beveiligd op zodat ze niet meer gewist kunnen worden. In de parkeerstand start de AT300 automatisch een opname wanneer trillingen worden waargenomen. Op die manier heeft u bewijs als uw auto is beschadigd tijdens het parkeren.

32gb SD ondersteuning

De AT300 ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb, goed voor ongeveer 24 uur aan HD opnames. De dashcam kan ook op een lagere resolutie worden ingesteld zodat nóg langer kan worden opgenomen. Door de loop recording gaat de dashcam echter gewoon door met filmen als de SD kaart vol is.

Auto start

Deze dashcam start automatisch op wanneer de auto wordt gestart. De dashcam hoeft dus niet handmatig te worden ingeschakeld, hij begint meteen met filmen wanneer u wegrijdt.

Tijd en datum registratie

De actuele tijd en datum kunnen worden weergeven in elke opname. Dit kan belangrijk zijn bij het terughalen van de beelden van een eventueel ongeval.

AV- en MiniHDMI uitgang

De Dashcam AT300 heeft een AV- én MiniHDMI uitgang. Op die manier kunnen de beelden op een ander media apparaat worden bekeken of kunnen de beelden worden afgespeeld op een ingebouwd navigatiesysteem of monitor in de auto. Een AV- of MiniHDMI kabel kunt u bij deze camera bestellen.

Loop recording

De Dashcam AT300 is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten

Ingebouwde microfoon en luidspreker

De AT300 Dashcam neemt niet alleen beelden op, hij is ook uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden in de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.

Wij leveren deze dashcam AT300 met een Nederlandstalige handleiding.

Beeldhoek: 170 graden
Maximaal SD kaart grootte: 32Gb
Beeldresolutie: 1080p
Batterij: Ingebouwd Super capacitor
GPS: Nee
G-Sensor: Ja
Geheugentype: Micro SD kaart
Loop recording: Ja
LCD scherm: Ja, 2.3 inch
Luidspreker: Ja
Microfoon: Ja
Parkeerstand: Ja
Dual Camera: Nee
WiFi: Nee
| Erik 09-07-2016 00:36

De dashcam viel me een beetje tegen maar misschien had ik te hoge verwachtingen voor zo een laag geprijsde dashcam. ik heb netjes mijn geld teruggekregen en ben voor de thinkware f50 dashcam gegaan! beter beeld en hogere kwaliteit dashcam. netjes alles afgehandeld door edwin.

| Johan 07-07-2016 16:27

voldeed niet aan mijn verwachtingen voor het geld misschien een leuk ding maar ik heb hem teruggestuurd. lastig menu en beeld bij donker vond ik niet zo goed. terugsturen is wel netjes afgehandeld door jullie

| MERCSL 07-07-2016 16:17

bedankt voor de tips en advies

| Jens 07-07-2016 16:15

netjes afgehandeld door deze webshop. kreeg hem de volgende dag in huis met een 16 gb sd kaart. wel even wennen met het menu maar verder doet hij het goed!

| Blade Bikkel 25-05-2016 11:24

Leuk geprijsde dashcam! doet wat hij moet doen, makkelijke installatie en goed beeld!
Actie met SD kaart is ook mooi meegenomen!!

3.2 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen