Dashcam D10

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

De DashCams4U Dashcam D10 is één van de eerste dashcams die tot 128gb data opslag ondersteunt. De Dashcam D10 heeft namelijk ruimte voor twee MicroSD kaarten van 64gb. Hierdoor kan ruim 50 uur video worden opgenomen met de camera! Daarnaast heeft de Dashcam D10 nog veel andere nuttige functies zoals een G-sensor, parkeerstand en een groot en helder 2.7 inch LCD scherm.

128gb opslagcapaciteit

De D10 heeft als eerste dashcam ruimte voor twee MicroSD kaarten. Hierdoor heeft deze dashcam een opslagcapaciteit van totaal 128gb, goed voor ruim 50 uur FullHD opnames! De camera begint met opnemen op de eerste MicroSD kaart (TF1) totdat deze vol is. Daarna zal de camera overgaan op de tweede MciroSD kaart. Wanneer de tweede kaart weer vol is schakelt hij weer over op de eerste en verwijderd dan via Loop recrding de oudste fragmenten en schrijft ze over voor nieuwe beelden. Na één hele cycle schakelt hij weer over op TF2.

1080p opnames

De Dashcam D10 maakt heldere opnames in 1080p resolutie. Door de 3.0M sensor is de dashcam ook uitermate geschikt om in het donker opnames te maken. De opnames zijn in 30fps (Frames per second), de camera is ook in te stellen op 720p in 60fps voor nog vloeiender beeld en meer opslagcapaciteit. 

2.7 inch LCD scherm

Deze dashcam heeft een groot en helder 2.7 inch LCD scherm. Op het scherm kunnen de huidige en eerder opgenomen opnames worden bekeken. Daarnaast is het scherm handig om de instellingen van het menu te wijzigen. Het scherm kan na een aantal in te stellen minuten automatisch worden uitgeschakeld zodat hij de bestuurder niet afleidt tijdens het rijden.

Parkeerstand

Deze D10 dashcam is uitgerust met Motion detection. Hierdoor kan de camera ook worden gebruik in parkeerstand. Hij begint dan automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen. Let erop dat voor het gebruik van de motion detection een continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakelde motor.

High brightness LED

De Dashcam D10 is aan de voorkant uitgerust met een High brightness LED die gebruikt kan worden om in het donker foto's te maken van een situatie. BIj een eventueel verkeersongeluk kan op deze manier een goede situatieschets worden gemaakt die gebruikt kan worden voor de verzekering.

Auto start

Deze dashcam start automatisch op wanneer de auto wordt gestart. De dashcam hoeft dus niet handmatig te worden ingeschakeld, hij begint meteen met filmen wanneer u wegrijdt.

Ingebouwde G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor in de Dashcam D10 merkt de camera ongelukken op. BIj een ongeluk wordt een beveiligde opname opgeslagen die niet meer kan worden gewist. Op deze manier bent u er dus van verzekerd dat de belangrijkste beelden beschikbaar zijn en niet worden overschreven. Bovendien kan de G-sensor gebruikt worden om automatisch een opname te startan in de parkeerstand. Als de G-sensor wordt ingeschakeld doordat de camera trillingen waarneemt is de kans groot dat de camera waardevolle beelden met bewijslast registreert. 

Tijd en datum registratie

De actuele tijd en datum kunnen worden weergeven in elke opname. Dit kan belangrijk zijn bij het terughalen van de beelden van een eventueel ongeval.

Loop recording

De Dashcam D10 is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden.

Ingebouwde microfoon en luidspreker

Deze dashcam neemt niet alleen beelden op, hij is ook uitgerust met een microfoon om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.

Beeldhoek: 120 graden
Maximaal SD kaart grootte: 128 Gb (2 x 64 Gb Micro SD kaart)
Beeldresolutie: 1080p, 30fps / 720p, 60/30fps
Batterij: 300mAh Li-ion
GPS: Nee
G-Sensor: Ja
Geheugentype: Micro SD kaart
Loop recording: Ja
LCD scherm: 2.7 inch
Luidspreker: Ja
Microfoon: Ja
Parkeerstand: Ja
Dual Camera: Nee
WiFi: Nee
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen