Dashcam DAB201

€149,00 €138,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Deze splinternieuwe Dashcam DAB201 is de absolutie top op het gebied van videokwaliteit. De dashcam is uitgerust met de allernieuwste Ambarella A12 chip die maarliefst 1440p resolutie beelden oplevert van haarscherpe kwaliteit! De Ambarella A12 chip is de opvolger van de zeer succesvolle Ambarella A7 chip die nog steeds in veel dashcams met veel succes wordt gebruikt. Naast de uitzonderlijk goede beeldkwaliteit is de Dashcam DAB201 uitgerust met alle nodige functies om hem in elke omstandigheid te kunnen gebruiken. Hij heeft GPS, G-sensor en een parkeerstand. Daarnaast is hij uitgerust met een groot 2.7 inch LCD scherm om alle beelden op te bekijken of om de instellingen in het menu eenvoudig te wijzigen.

1440p videokwaliteit

De dashcam DAB201 is uitgerust met de Ambarella A12LA55 chip. Hierdoor kan de camera opnemen met maarlieft 1440p resolutie in 30fps. De kwaliteit kan ook lager worden ingesteld (1296p, 1080p) om data te besparen. Niet alleen filmt de camera in haarscherpe kwaliteit, hij kan ook mooie foto's maken met 16 Megapixels.

64gb support

De Dashcam DAB201 ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb, goed voor ruim 15 uur FullHD opname.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technolgie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

2.7 inch LCD scherm

Door het grote 2.7 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

170˚ wideview lens

Deze DAB201 heeft een groothoeklens van 170 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Inclusief GPS

Met de GPS module neem je alle coördinaten op van de plaatsen waarop is gefilmd. Later kun je met de software en via Google Maps eenvoudig terugzien waar betreffende opnames zijn gemaakt. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid in het beeld worden weergegeven. Dit kan handig zijn voor de verzekering of om bezwaar te maken tegen onterecht ontvangen boetes. De GPS is verwerkt in een handige externe GPS module. Hierdoor is de ontvangst beter dan wanneer de GPS is verwerkt in de dashcam. Bovendien is het model van de camera hierdoor compacter en onopvallender.

Auto start en G-sensor

De Dashcam DAB201 dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet mear naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Time lapse video's

Deze dashcam heeft de leuke functionaliteit om middels time lapse video's op te nemen. Met time lapse wordt om een bepaald aantal (in te stellen) seconden of milliseconden een foto gemaakt die vervolgens snel achter elkaar als video kunnen worden afgespeeld. Er ontstaat op deze manier een leuk effect, bovendien wordt op deze manier een stuk minder data verbruikt dan bij gewone video's. Kijk in het tabblad 'video's' voor een video in time lapse.

HDMI uitgang

De Dashcam DAB201 heeft een HDMI uitgang om beelden af te spelen op een ander apparaat. De beelden kunnen live worden overgedragen en afgespeeld op bijvoorbeeld tv of computer. Ook kunnen beelden via de dashcam worden terug bekeken. Let erop dat een Mini HDMI kabel nodig is om de beelden over te dragen.

Beeldhoek: 170 graden
Maximaal SD kaart grootte: 64Gb
Beeldresolutie: 1440p
Batterij: ingebouwd
GPS: Ja, met GPS module (inbegrepen)
G-Sensor: Ja
Geheugentype: Micro SD kaart
Loop recording: Ja
LCD scherm: 2.7 inch
Luidspreker: Ja
Microfoon: Ja
Parkeerstand: Ja
Dual Camera: Nee
WiFi: Nee
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen