• Gratis verzending v.a. €50,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
DashCams4U G30B Dashcam | DashCams4U
G30B Dashcam | DashCams4U 76,-

G30B Dashcam | DashCams4U

€76,- €76,00
Op voorraad
  • 2 jaar Garantie
  • Retourneren gratis
  • 1-2 dagen
Informatie

De Dashcam G30B is een handige 2CH dashboardcamera die ideaal is om alles rondom de auto op te nemen door de extra tweede camera. De voorste camera is uitgerust met Infra Rood LED's om in het donker op korte afstand heldere beelden op te kunnen nemen. De kleine 'bumpercamera' kan op elke gewenste plek in de auto worden geplaatst en door de 6 meter lange kabel worden verbonden met de voorste camera. Deze G30B dashcam is daarnaast uitgerust met alle nodige functies zoals een G-sensor, Motion detection en een 2.7 inch Full color LCD scherm.

 

Dual channel camera

Deze Dashcam G30B heeft twee camera's die tegelijk beelden kunnen opnemen. De meegeleverde externe camera kan op de achterruit of bumper worden bevestigd zodat ook achter de auto gefilmd wordt. De onopvallende kleine externe camera filmt met VGA resolutie. Deze G30B kan door de twee camera's ook worden gebruikt als achteruitrijcamera. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voor- en achtercamera of voor beide tegelijk. De camera wordt geleverd met een 6 meter lange kabel om de kleine bumpercamera op iedere gewenste plek te monteren.

De achtercamera kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrij licht van de auto. Wanneer u de auto in zijn achteruit versnelling zet zullen de 4 LED's gaan branden en wordt het beeld van de achtercamera in volledig in beeld weergegeven. De Dashcam G30B is hierdoor uitstekend te gebruiken als achteruitrijd camera.

 

1080p + VGA resolutie

Deze Dashcam G30B is uitgerust met een 1080p camera aan de voorkant en een externe VGA camera die in uitstekende kwaliteit beelden opnemen. Beide camera's kunnen tegelijk filmen, de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart en kunnen via software later tegelijk worden bekeken.

 

2.7 inch LCD scherm

De compacte Dashcam G30B heeft een helder 2.7 inch LCD kleurenscherm. Hierop kunnen direct de opnames worden bekeken of oudere opnames worden teruggezien, evenals de instellingen in het menu worden aangepast.

 

6x Infrarood LED's

De G30B dashcam heeft 6 ingebouwde infrarood LED's. Deze LED's kunnen worden gebruikt om in het donker op korte afstand foto's of video's te maken. Dit kan handig zijn om een situatie na een ongeluk in het donker beter in beeld te krijgen. De LED's hebben een effect tot een afstand van ongeveer 3 meter.

 

140˚ Wide angle lens

Door de 140 graden wide angle lens op deze Dashcam G30B dashcam heeft de camera een erg groot bereik en wordt een groot gedeelte vanuit de auto gefilmd.

 

Ingebouwde speaker en microfoon

Deze Dashcam G30B dashcam heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Geluid wordt dus door de camera opgenomen en kan ook via de camera worden afgespeeld.

 

Cycle recording

De Dashcam G30B ondersteund cycle recording, waardoor oude beelden van de MicroSD kaart automatisch worden verwijderd en overschreven voor nieuwe als de kaart vol is. Hierdoor kan bij een volle MicroSD kaart gewoon worden doorgefilmd. De camera ondersteunt SD kaarten tot 32gb.

 

Auto start en G-sensor

De Dashcam G30B begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet mear naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de camera wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

 

HDMI- en AV uitgang

Deze dashcam heeft een uitgang voor een HDMI kabel én voor een AV kabel. Hierdoor kunnen de beelden eenvoudig op een ander apparaat worden weergegeven, zoals een ingebouwd navigatiesysteem of op de TV thuis.

Reviews
8 / 10
(1)
8 / 10
M-300d 30 Januari 2018

Leuke camera, snelle levering. maakt mooie beelden en zeker voor deze prijs. tevreden mee