DOD Champion SP1 Motorsport

€299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Deze DOD Champion SP1 Motorsport is een dashcam bij uitstek voor de absolute autosport liefhebber. De Champion SP1 Motorsport is speciaal ontworpen voor het gebruik bij autosporten. Hij is uitgerust met een 400m (Quarter Mile) dragrace timer en een brake timer. Doordat de Champion SP1 Motorsport is uitgerust met een zeer snelle GPS logger is hij in staat nauwkeurige snelheidsmetingen te doen op het circuit. Daarnaast beschikt de DOD Champion SP1 Motorsport over allerlei handige functies zoals een G-sensor, groot 2.7" LCD scherm, een parkeerstand en ondersteunt hij 64gb SD kaarten (Let op: alleen Transcend en Sandisk).

Dragrace- en lap timer

De DOD Champion SP1 Motorsport is uitgerust met allerlei handige timers voor op het circuit, zoals onder andere een dragrace timer voor de 400 meter sprint en een timer om een rondetijd te meten. Daarnaast kan hij ook brake tests doen om de remkracht van de auto te meten d.m.v. de ingebouwde G-sensor.

De DOD viewer kan hier worden gedownload.

6-laags lens

De DOD Champion SP1 Motorsport heeft een zeer sterke Japanse 6-laags glas lens die in de allerbeste camera's wordt gebruikt. Hierdoor wordt het beeld niet verstoord en zijn de opnames zo helder mogelijk.

1080p 60fps video's

De DOD Champion SP1 Motorsport is uitgerust met een Sony sensor en filmt met 1080p 60fps resolutie. Hij kan ook op een lagere resolutie worden ingesteld, zoals 1080p 30fps of 720p. Door de 60fps is het beeld erg vloeiend en wordt elke beweging nauwkeurig opgenomen.

64gb support

De DOD Champion SP1 Motorsport ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb van Transcend en Sandisk. Hiermee kan in 1080p 60fps zo'n 12 uur video worden opgenomen.

Geavanceerde WDR technologie

Door de geavanceerde WDR (Wide Dynamic Range) technologie in de DOD Champion SP1 Motorsport is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de Champion SP1 Motorsport zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op. Door de WDR is het contrast in de video bovendien erg goed.

2.7 inch LCD scherm

Door het grote 2.7 inch LCD scherm in deze DOD Champion SP1 Motorsport is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

140˚ wideview lens

De DOD Champion SP1 Motorsport heeft een groothoeklens van 140 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Auto start en G-sensor

De DOD Champion SP1 Motorsport dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand

De Champion SP1 Motorsport heeft een handige parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In de parkeerstand begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Hij slaat in dat geval 10 seconden vóór en 20 seconden na dat evenement op.
Let erop dat voor het gebruik in de parkeerstand een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Deze continue voeding zorgt er door de ingebouwde beveiliging tevens voor dat de accu van de auto niet leegraakt.

HDMI uitgang

De DOD Champion SP1 Motorsport heeft een HDMI uitgang om beelden af te spelen op een ander apparaat. De beelden kunnen live worden overgedragen en afgespeeld op bijvoorbeeld tv of computer. Ook kunnen beelden via de dashcam worden terug bekeken. Let erop dat een Mini HDMI kabel nodig is om de beelden over te dragen.

Wachtwoord beveiliging

De DOD Champion SP1 Motorsport biedt de mogelijkheid om de camera te beveiligen met een wachtwoord. Hierdoor zijn anderen zonder toestemming niet in staat om de camera te bedienen of om waardevolle bestanden in te zien.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen