DashCams4U GS90A

€115,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

De GS90A dashcam is uitgerust met de Ambarella A7LA50 chip. Deze chip, in combinatie met de 4MP sensor, zorgt voor de beste 1296p beeldkwaliteit. De GS90A is tevens erg gebruiksvriendelijk door het auto start/stop systeem, het grote en heldere 2.7 inch LCD scherm en zijn compacte formaat zodat hij nauwelijks opvalt. Bovendien is de GS90A uitgerust met alle nodige functies zoals GPS, G-sensor, Motion detection en HDR. Kortom, de GS90A biedt het beste van alles in één camera voor de scherpste prijs.

Deze GS90A wordt geleverd met een Nederlands menu en Nederlandse digitale handleiding.


1296p videokwaliteit

De dashcam GS90A is uitgerust met de Ambarella A7LA50 chip. Deze chip staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunnen met de dashcam foto's in 16M pixels worden gemaakt.


64gb support

De Dashcam GS90A ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb, goed voor ruim 15 uur FullHD opname.


HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technolgie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.


2.7 inch LCD scherm

Door het grote 2.7 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.


170˚ wideview lens

Deze GS90A heeft een groothoeklens van 170 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.


Inclusief GPS

Met de GPS module neem je alle coördinaten op van de plaatsen waarop is gefilmd. Later kun je met de software en via Google Maps eenvoudig terugzien waar betreffende opnames zijn gemaakt. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid in het beeld worden weergegeven. Dit kan handig zijn voor de verzekering of om bezwaar te maken tegen onterecht ontvangen boetes. De GPS is verwerkt in een handige externe GPS module. Hierdoor is de ontvangst beter dan wanneer de GPS is verwerkt in de dashcam. Bovendien is het model van de camera hierdoor compacter en onopvallender.


Auto start en G-sensor

De Dashcam GS90A dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet mear naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.


Time lapse video's

Deze dashcam heeft de leuke functionaliteit om middels time lapse video's op te nemen. Met time lapse wordt om een bepaald aantal (in te stellen) seconden of milliseconden een foto gemaakt die vervolgens snel achter elkaar als video kunnen worden afgespeeld. Er ontstaat op deze manier een leuk effect, bovendien wordt op deze manier een stuk minder data verbruikt dan bij gewone video's. Kijk in het tabblad 'video's' voor een video in time lapse.


HDMI uitgang

De Dashcam GS90A heeft een HDMI uitgang om beelden af te spelen op een ander apparaat. De beelden kunnen live worden overgedragen en afgespeeld op bijvoorbeeld tv of computer. Ook kunnen beelden via de dashcam worden terug bekeken. Let erop dat een Mini HDMI kabel nodig is om de beelden over te dragen.


LDWS en FCWS

De GS90A is uitgerust met LDWS (Lane departure warning sytem). Hierdoor merkt de camera wanneer je ongewenst van rijbaan wisselt en waarschuwt je in dit geval. Door de FCWS waarschuwt de camera je wanneer je op een voorligger dreigt te botsen. Beide systemen waarschuwen de bestuurder met een geluidssignaal. De systemen zijn desgewenst ook uit te schakelen. 

 

Beeldhoek: 170 graden
Maximaal SD kaart grootte: 64Gb
Beeldresolutie: 1296p
Batterij: ingebouwd, Lithium Polymeer 240 mA
GPS: Ja
G-Sensor: Ja
Geheugentype: Micro SD kaart
Loop recording: Ja
LCD scherm: 2.7 inch
Luidspreker: Ja
Microfoon: Ja
Parkeerstand: Ja
Dual Camera: Nee
WiFi: Nee
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen