Koonlung A1 duo dashcam (2CH)

€176,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

De Koonlung A1 dashboard camera is één van de topmodelen van Koonlung. Deze Koonlung A1 is een 2CH dashcam met vrijwel alle mogelijk opties. Hij is uitgerust met Wifi, een 2.7" LCD scherm, GPS, G-sensor en Motion detection en filmt met 2x 1080p resolutie.

Dashcam met Wifi functionaliteit

De Koonlung A1 heeft Wifi ingebouwd waarmee de dashcam kan worden verbonden met een telefoon of tablet. De Koonlung App voor Android en iOS die standaard wordt geleverd met deze A1 geeft zeer uitgebreide mogelijkheden om beelden te bekijken en instellingen te wijzigen. Beelden kunnen met één druk op de knop worden gedownload en gedeeld, hierdoor is het niet meer nodig de SD kaart uit te camera te halen om de beelden te bekijken.

De Wifi app voor de Koonlung A1 heet 'Mi-cam' en is voor Android hier en voor iOS hier te downloaden.

 

Dashcam met Bluetooth wireless control

Koonlung loopt vaak voor op de concurrentie als het gaan om innovativie. Dat is bij deze Koonlung A1 te zien door de meegeleverde Bluetooth wireless control button. Met één druk op deze knop wordt handmatig een emergency recording gestart. Dit kan handig zijn als u een opmerkelijke verkeerssituatie vast wilt leggen. De knop kan op elke gewenste locatie in de auto worden gemonteerd door de handige plakstip.

2CH 1080p FullHD

Met twee 1920 x 1080P Full HD resolutie + 30 frames per seconde camera's is de Koonlung A1 in staat om gedetailleerde beelden vast te leggen waarop alle kentekens zichtbaar zijn. Door de grote sensors zijn de beelden van de Koonlung A1 ook in het donker van uitstekende kwaliteit. De resolutie van de Koonlung A1 kan ook lager, bijvoorbeeld op 720p, worden ingesteld om meer data op de kaart op te kunnen slaan.

De achterste camera wordt verbonden middels een 5 meter lange meegeleverde kabel. Deze kabel kan eenvoudig in de auto worden weggewerkt door de meegeleverde kabelclips (16 stuks).

Parkeerfunctie

De Koonlung A1 heeft een parkeerfunctie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. De A1 begint in de parkeerstand automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Op die manier kunnen vandalen of criminelen in beeld worden gebracht. Let erop dat voor de parkeerfunctie een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

2.7" LCD scherm

Op het mooie en heldere 2.7 inch LCD scherm van deze Koonlung A1 kunnen de beelden live worden bekeken. Ook is het hierdoor eenvoudig om de instellingen in het menu te wijzigen of gemaakt beelden terug te kijken. Het scherm heeft een resolutie van 960 x 240p.

12MP foto's maken

Foto's maken met deze A1 is een fluitje van een cent. Door de ingebouwde accu kunnen foto's kunnen worden gemaakt van schade of een verkeerssituatie. Met een 12MP resolutie zijn de foto's bovendien erg scherp en zijn alle details zichtbaar.

140˚ kijkhoek

Beide camera's van de Koonlung A1 lens beschikken over een 140˚ kijkhoek zodat ook een groot gedeelte om de auto wordt opgenomen zonder het beeld teveel te vestoren.

Dashcam met HDMI uitgang

Door de ingebouwde HDMI uitgang op de Koonlung A1 kunnen beelden direct worden bekeken op een ander media apparaat met een HDMI ingang, bijvoorbeeld een PC monitor of TV.

Auto Power-On en Off

De Koonlung A1 dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt na een in te stellen tijd van 1 of 5 minuten nadat de auto wordt uitgezet. Hierdoor hoeft niet meer naar de dashcam te worden omgekeken en worden geen belangrijke opnames gemist.

Locatie en snelheid via GPS

De Koonlung A1 wordt geleverd met een GPS antenne en registreert daarom gegevens als tijd, snelheid en locaties. De gegevens kunnen nauwkeurig worden uitlezen via de gratis te downloaden Datakam player.

64gb MicroSD ondersteuning

De Koonlung A1 ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb. Dit is genoeg voor zo'n 8 uur 2CH FullHD opnames.

Cycle recording

De cycle recording (of loop recording) op deze Koonlung zorgt voor een naadloze overgang van opgenomen beelden. De cycle recording zorgt er tevens voor dat altijd met de dashcam kan worden gefilmd, óók bij een volle SD kaart. De oudste fragmenten worden in dat geval automatisch verwijderd en overschreven voor nieuwe fragmenten.

Handige zuignap bevestiging

Door de meegeleverde handige zuignap bevestiging kan de Koonlung A1 eenvoudig in- en uit de auto worden gehaald. Hierdoor kan diefstal eenvoudig worden voorkomen en is het bovendien mogelijk de camera in meerdere auto's te gebruiken. De achterste camera heeft een plakstip en is dus meer bedoeld om permanent in de auto te hangen.

G-sensor shockmeter

De ingebouwde G-sensor in de Koonlung A1 meet de impacts op het voertuig. Zodra er een dusdanige hoeveelheid impact wordt gemeten zal de camera automatisch de incident opname inschakelen. Dit betekent dat de beelden veilig worden opgeslagen zonder dat deze overschreven kunnen worden door standaard opnames.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen