Koonlung dashcam C81

€135,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 dagen

Deze Koonlung C81 is één van de meest populaire Koonlung dashcam modellen. Deze C81 filmt met fantastische 1296p resolutie door de Ambarella A7LA50 chip. Daarnaast heeft de Koonlung C81 ingebouwde GPS en G-sensor, een groot 2.4" LCD scherm en hoge capaciteit 700mAh batterij. Dit maakt de Koonlung C81 tot één van de beste 1CH dashcams op de markt.

 

1296p resolutie

Met een 2304 x 1296p resolutie + 30 frames per seconde opname is de Koonlung C81 in staat om gedetailleerde beelden vast te leggen waarop alle kentekens zichtbaar zijn. Door de grote sensor zijn de beelden van de Koonlung C81 ook in het donker van uitstekende kwaliteit. De resolutie van de Koonlung C81 kan ook lager, bijvoorbeeld op 1080p of 720p, worden ingesteld om meer data op de kaart op te kunnen slaan.

 

dashboard camera met Parkeerfunctie

De Koonlung C81 heeft een parkeerfunctie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. De C81 begint in de parkeerstand automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Op die manier kunnen vandalen of criminelen in beeld worden gebracht. Let erop dat voor de parkeerfunctie een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

 

2.4" LCD scherm

Op het grote en heldere 2.4 inch LCD scherm van deze Koonlung C81 kunnen de beelden live worden bekeken. Ook is het hierdoor eenvoudig om de instellingen in het menu te wijzigen of gemaakt beelden terug te kijken. 

 

700mAh accu

Door de ingebouwde grote accu van 700mAh is de Koonlung C81 in staat om tot zo'n anderhalf uur beelden op te nemen zonder stroom.

 

14MP foto's maken

Foto's maken met deze C81 is een fluitje van een cent. Door de ingebouwde accu kunnen foto's kunnen worden gemaakt van schade of een verkeerssituatie. Met een 14MP resolutie zijn de foto's bovendien erg scherp en zijn alle details zichtbaar.

 

160˚ kijkhoek

De Koonlung C81 lens beschikt over een 160˚ kijkhoek zodat ook een groot gedeelte om de auto wordt opgenomen zonder het beeld teveel te vestoren.

 

Dash cam met HDMI uitgang

Door de ingebouwde HDMI uitgang op de Koonlung C81 kunnen beelden direct worden bekeken op een ander media apparaat met een HDMI ingang, bijvoorbeeld een PC monitor of TV.

 

Auto Power-On en Off

De Koonlung C81 dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt na een in te stellen tijd van 1 of 5 minuten nadat de auto wordt uitgezet. Hierdoor hoeft niet meer naar de dashcam te worden omgekeken en worden geen belangrijke opnames gemist.

 

Locatie en snelheid via GPS

De Koonlung C81 heeft een ingebouwde GPS antenne en registreert daarom gegevens als tijd, snelheid en locaties. De gegevens kunnen nauwkeurig worden uitlezen via de gratis te downloaden Datakam player.

 

Cycle recording

De cycle recording (of loop recording) op deze Koonlung zorgt voor een naadloze overgang van opgenomen beelden. De cycle recording zorgt er tevens voor dat altijd met de dashcam kan worden gefilmd, óók bij een volle SD kaart. De oudste fragmenten worden in dat geval automatisch verwijderd en overschreven voor nieuwe fragmenten.

 

Handige zuignap bevestiging

Door de meegeleverde handige zuignap bevestiging kan de Koonlung C81 eenvoudig in- en uit de auto worden gehaald. Hierdoor kan diefstal eenvoudig worden voorkomen en is het bovendien mogelijk de camera in meerdere auto's te gebruiken.

 

G-sensor shockmeter

De ingebouwde G-sensor in de Koonlung C81 meet de impacts op het voertuig. Zodra er een dusdanige hoeveelheid impact wordt gemeten zal de camera automatisch de incident opname inschakelen. Dit betekent dat de beelden veilig worden opgeslagen zonder dat deze overschreven kunnen worden door standaard opnames.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen