Koonlung HD609 DashCam

€199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Deze Koonlung HD609 is eigenlijk een Spy camera die ook perfect te gebruiken is als dashcam in de auto. Door de afzonderlijke camera en body valt de HD609 nauwelijks op in de auto en is hij daarom ideaal om de auto te beveiligen tegen vandalisme. De piepkleine camera filmt met 1080p resolutie zodat nog steeds alle details zichtbaar zijn.

 

Spy- en dashboard camera

De Koonlung HD609 is een combinatie van een spy- en dashboard camera. Door de superkleine camera en externe module met beeldscherm is het nauwelijks te zien dat het een camera is. Hij is daarom bij uitstek geschikt om de auto te bewaken als deze geparkeerd staat, maar uiteraard neemt hij ook alle ritten en belangrijke verkeerssituaties op.

 

Handige montage

De camera van de HD609 is voorzien van een handig clipje zodat hij op vrijwel elke plek kan worden gemonteerd. Ook is het mogelijk de camera middels de meegeleverde plakstrips op te hangen. De externe body wordt tevens geleverd met een houder voor eenvoudige montage.

 

Aparte camera en body

De HD609 heeft een aparte piepkleine camera die met een kabel (1.5m) wordt verbonden met de 'body'. Op deze externe body zit een groot 2.5" LCD scherm en wordt tevens de SD kaart ingestoken. Deze body kan eenvoudig op een veilige plek worden geplaatst, bijvoorbeeld het handschoenenkastje.

 

1080p resolutie

Ondanks zijn kleine formaat neemt deze Koonlung HD609 toch beelden op in 1080p resolutie zodat alle details zichtbaar blijven. Hij kan ook worden ingesteld op een lagere resolutie data te besparen

 

1400mAh batterij

Door de aparte 1400 mAh Li-ion batterij kan de Koonlung HD609 zo'n 2 uur opnemen op één accu. Hij hoeft dus niet continue te worden voorzien van stroom en kan eenvoudig uit te auto worden gehaald om er andere dingen mee op te nemen.

 

Parkeerstand

Door de ingebouwde motion detection kan de HD609 perfect worden gebruikt om te filmen in de parkeerstand. Hierbij begint de camera automatisch met filmen wanneer bewegingen worden waargenomen.

 

SOS knop

De Koonlung HD609 wordt geleverd met een externe SOS knop voor noodsituaties. Met één druk op deze knop wordt een 'emergency recording' gestart en beveiligd opgeslagen zodat hij niet meer kan worden gewist. Dit kan erg handig zijn bij een opvallende verkeerssituatie. De knop wordt geleverd met twee plakstrips zodat hij op een handige plek binnen handbereik kan worden geplaatst.

 

HDMI- en AV uitgang

De HD609 heeft een HDMI uitgang om beelden live op een ander media apparaat te bekijken, bijvoorbeeld een T.V. of PC monitor. Bovendien wordt de HD609 standaard geleverd met een AV kabel om beelden bijvoorbeeld op een ingebouwd navigatiesysteem te bekijken.

 

32gb SD ondersteuning

De Koonlung HD609 ondersteunt reguliere SD kaarten (dus geen MicroSD) van maximaal 32gb. Hiermee kan zo'n 8 uur FullHD data worden opgeslagen. Er kan ook gebruikt worden gemaakt van een MicroSD kaart i.c.m. SD adapter (standaard meegeleverd bij onze MicroSD kaarten).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen