LUKAS LK-7200 Cuty

€179,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Deze LUKAS LK-7200 Cuty dashcam is een dashcam in het middensegment met de nieuwste technologie en vol opties. Het typische strakke en compacte LUKAS design, 1080p video kwaliteit en LED-display maken deze dashcam een uitstekende keuze voor de dagelijkse bestuurder. Altijd met een gerust hard op pad met deze LK-7200 Cuty dashcam.

Film elk detail met 1080p FullHD video

De LUKAS LK-7200 Cuty neemt op met hoge kwaliteit 1080p resolutie. Door de 30fps en 16:9 breedbeeld camera wordt het bekijken van de beelden een filmervaring. De uitstekende 2.1M Samsung sensor slaat elk detail dag en nacht op zodat je nooit meer wat mist.

Blijf op de hoogte via het 7 segment LED display

De LK-7200 Cuty dashcam heeft een superhandig 7 segment LED display waarop handige informatie wordt weergegeven. Niet alleen de opnamestand, maar bijvoorbeeld ook de tijd en huidige snelheid wordt erop weergegeven.

Naast het LED display beschikt deze dashcam ook over spraakbegeleiding.

Bescherm je accu met Low-voltage cut-off

Deze dashcam is uitgerust met het Low-voltage cut-off systeem die de dashcam automatisch uitschakeld als de accu van de auto dreigt leeg te raken. Bij de dashcam is een speciale kabel geleverd die je op de 12v of 24v accu kan aansluiten via de zekering in de auto. Zodra de accu dreigt leegt te raken schakelt hij hiermee de dashcam automatisch uit, zodat je altijd je auto nog kunt starten.

Geschikt voor elk klimaat

De LK-7200 Cuty kan zeer extreme temperaturen weerstaan. De dashcam is uitgerust met de nieuwste technologieën waardoor hij blijft werken bij temperaturen van -20˚C tot +70˚C! Hij schakelt automatisch uit als hij te warm of te koud wordt, dus je hoeft niet bang te zijn dat de dashcam wordt beschadigd. Neem deze dashcam dus gerust mee naar een zonvakantie in Spanje of op skivakantie in Oostenrijk.

4 verschillende opnamestanden

De LK-7200 Cuty heeft vier verschillende opnamestanden;

-      Continue opname: Normale opname modus als de motor is ingeschakeld (videofragmenten van 3 min.)
-      Incident opname: Als de ingebouwde G-sensor een impact heeft geregistreerd slaat de 10 seconden vóór en 20 seconden na het incident beveiligd op.
-      Bewegingsdetectie opname: Opnamestand wanneer de auto geparkeerd staat. Als beweging wordt waargenomen begint de camera met filmen.
-      Manuele noodopname: Handmatige opname die met één druk op de knop wordt gestart. De beelden worden beveiligd opgeslagen.

Ondersteunt tot 256gb SD kaarten

Deze dashcam ondersteunt SD kaarten tot 256gb. Dit is ruim acht keer meer dan de meeste dashcams. Hierdoor kun je tot 96 uur aan videomateriaal opslaan met één SD kaart!

Auto start, beveiliging-LED, Auto format en GPS

De LUKAS LK-7200 Cuty dashcam heeft een slim ingebouwd systeem waarbij de dashcam automatisch start met filmen als je de auto start.

De ingebouwde high-brightness beveiligings-LED laat anderen weten dat je auto wordt beveiligd met een LUKAS dashcam.

Door middel van auto format wordt de SD kaart automatisch geformatteerd naar het juiste bestandsysteem. Je hoeft geen ingewikkelde handelingen op de computer meer uit te voeren om de SD kaart te gebruiken in de dashcam.

Ingebouwde GPS slaat alle coördinaten op van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Door middel van Google Maps of de LUKAS Viewer kun je later terugkijken op welke plekken is gefilmd met de dashcam.

Beeldhoek: 125 graden
Maximaal SD kaart grootte: 64Gb
Beeldresolutie: 1080p
Batterij: ingebouwd
GPS: Ja
G-Sensor: Ja
Geheugentype: Micro SD kaart
Loop recording: Ja
LCD scherm: Nee
Luidspreker: Ja
Microfoon: Ja
Parkeerstand: Ja
Dual Camera: Nee
WiFi: Nee
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen