LUKAS LK-7500 Real

€199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Deze LUKAS LK-7500 Real is uitgerust met alle nieuwste technologieën maar heeft nog steeds een superstrak design. Je plaatst hem eenvoudig onopgemerkt op je voorruit en hij neemt alles in 1080p kwaliteit op. Door het zeer lage energieverbruik is de LK-7500 Real dashcam ook nog eens perfect om in parkeer modus mee te filmen.

Het beste beeld, dag en nacht

De LUKAS LK-7500 Real neemt op met hoge kwaliteit 1080p resolutie. Door de 30fps en 16:9 breedbeeld camera wordt het bekijken van de beelden een filmervaring. De combinatie van de 2.4M Samsung Exmor sensor en de Auto exposure functie garandeert uitstekend beeld in het donker.

Film de hele omgeving

Dankzij de hoge kwaliteit 135˚ wide view lens neemt deze LK-7500 Real dashcam bijna de hele omgeving op. Door deze nieuwe ‘fish-eye’ technologie, die we kennen van de betere action camera’s, ben je er zeker van dat je niets meer mist.

Nóg beter beeld met optionele filters

De LK-7500 Real dashcam wordt inclusief een UV-filter geleverd. De optionele CPL filter zorgt echter voor nog betere videokwaliteit in een zonnig klimaat. Hij werkt eigenlijk als een zonnebril voor de dashcam door ongewenste reflecties tegen te houden en de lens te beschermen. Het beeld wordt met een CPL filter natuurlijker en helderder.

4 verschillende opnamestanden

De LK-7500 Real heeft vier verschillende opnamestanden;

-      Continue opname: Normale opname modus als de motor is ingeschakeld (videofragmenten van 3 min.)
-      Incident opname: Als de ingebouwde G-sensor een impact heeft geregistreerd slaat de 10 seconden vóór en 20 seconden na het incident beveiligd op.
-      Bewegingsdetectie opname: Opnamestand wanneer de auto geparkeerd staat. Als beweging wordt waargenomen begint de camera met filmen.
-      Manuele noodopname: Handmatige opname die met één druk op de knop wordt gestart. De beelden worden beveiligd opgeslagen.

Ondersteunt tot 256gb SD kaarten

Deze dashcam ondersteunt SD kaarten tot 256gb. Dit is ruim acht keer meer dan de meeste dashcams. Hierdoor kun je tot 96 uur aan videomateriaal opslaan met één SD kaart!

Auto start, beveiliging-LED, Auto format

De LUKAS LK-7500 Real dashcam heeft een slim ingebouwd systeem waarbij de dashcam automatisch start met filmen als je de auto start.

De ingebouwde high-brightness beveiligings-LED laat anderen weten dat je auto wordt beveiligd met een LUKAS dashcam.

Door middel van auto format wordt de SD kaart automatisch geformatteerd naar het juiste bestandsysteem. Je hoeft geen ingewikkelde handelingen op de computer meer uit te voeren om de SD kaart te gebruiken in de dashcam.

GPS en G-sensor

Ingebouwde GPS slaat alle coördinaten op van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Door middel van Google Maps of de LUKAS Viewer kun je later terugkijken op welke plekken is gefilmd met de dashcam.

De ingebouwde G-sensor is een sensor die g-krachten meet. Dit zijn krachten die vrijkomen bij een aanrijding of andere abrupte beweging. De dashcam slaat de beelden automatisch op als de G-sensor een dergelijke beweging waarneemt.

Laag 2.5W energieverbruik

Deze dashcam is één van de zuinigste in zijn soort. Door een superlaag energieverbruik van maar 2.5W kan deze dashcam erg lang blijven filmen met minimale energie. Ideaal dus als je de dashcam wilt gebruiken bij het beschermen van je auto in parkeermodus.

Beeldhoek: 135 graden
Maximaal SD kaart grootte: 64Gb
Beeldresolutie: 1080p
Batterij: Nee
GPS: Ja
G-Sensor: Ja
Geheugentype: Micro SD kaart
Loop recording: Ja
LCD scherm: Nee
Luidspreker: Ja
Microfoon: Ja
Parkeerstand: Ja
Dual Camera: Nee
WiFi: Nee
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen