LUKAS LK-7900 ARA

€229,00 €199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Verwen jezelf met deze fantastische LK-7900 Ara dashcam. Dit 2015 dashcam model zit vol met nieuwe mogelijkheden en is extreem gebruiksvriendelijk. Deze dashcam is speciaal ontworpen voor de intensieve gebruiker. Eenvoudig uit de auto te verwijderen en met verbeterde geluidskwaliteit, maar nog steeds met de vertrouwde superieure beeldkwaliteit; Dat maakt deze LK-7900 Ara uniek.

 Kristalhelder beeld

De LUKAS LK-7900 Ara neemt op met superieure beeldkwaliteit. De fantastische 2.4M SONY Exmor CMOS sensor neemt elke seconde tot in de fijnste details op. Het terugkijken van de beelden wordt een waar plezier door de 30fps en 16:9 breedbeeld verhoudingen.

 Weerstaat extreme temperaturen

Dat deze LK-7900 Ara dashcam van de beste kwaliteit is merk je aan zijn hardheid. Deze camera stopt bijna nooit met filmen. Hij kan temperaturen van -20˚C tot +80˚C weerstaan, absoluut ongeëvenaard. Je kunt er dus vertrouwd mee op zon én skivakantie!

 Praat in 8 talen

Deze dashcam ondersteund spraakbegeleiding in acht verschillende talen. Hij verteld wanneer hij start en stopt met filmen en in welke opnamestand hij is ingesteld. Daarnaast geeft hij een alarm bij een ongeluk zodat je zeker weet dat het incident op beeld staat.

(Talen: Engels, Frans, Spaans, Chinees, Koreaans, Arabisch, Russisch en Japans)

 4 verschillende opnamestanden

De LK-7900 Ara heeft vier verschillende opnamestanden;

-      Continue opname: Normale opname modus als de motor is ingeschakeld (videofragmenten van 3 min.)

-      Incident opname: Als de ingebouwde G-sensor een impact heeft geregistreerd slaat de 10 seconden vóór en 20 seconden na het incident beveiligd op.

-      Bewegingsdetectie opname: Opnamestand wanneer de auto geparkeerd staat. Als beweging wordt waargenomen begint de camera met filmen.

-      Manuele noodopname: Handmatige opname die met één druk op de knop wordt gestart. De beelden worden beveiligd opgeslagen.

 Ondersteunt tot 256gb SD kaarten

Deze dashcam ondersteunt SD kaarten tot 256gb. Dit is ruim acht keer meer dan de meeste dashcams. Hierdoor kun je tot 96 uur aan videomateriaal opslaan met één SD kaart!

Zit je kaar toch vol? Geen probleem, hij wist automatisch de oude beelden en vervangt deze met nieuwe. Hij stopt dus echt nooit met filmen.

 

Auto start, beveiliging-LED, Auto format

De LUKAS LK-7900 Ara dashcam heeft een slim ingebouwd systeem waarbij de dashcam automatisch start met filmen als je de auto start.

De ingebouwde high-brightness beveiligings-LED laat anderen weten dat je auto wordt beveiligd met een LUKAS dashcam.

Door middel van auto format wordt de SD kaart automatisch geformatteerd naar het juiste bestandsysteem. Je hoeft geen ingewikkelde handelingen op de computer meer uit te voeren om de SD kaart te gebruiken in de dashcam.

 

GPS en G-sensor en hoge kwaliteit Microfoon

Ingebouwde GPS slaat alle coördinaten op van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Door middel van Google Maps of de LUKAS Viewer kun je later terugkijken op welke plekken is gefilmd met de dashcam.

De ingebouwde G-sensor is een sensor die g-krachten meet. Dit zijn krachten die vrijkomen bij een aanrijding of andere abrupte beweging. De dashcam slaat de beelden automatisch op als de G-sensor een dergelijke beweging waarneemt.

Door de verbeterde microfoon is niet alleen het beeld, maar ook het geluid van de beste kwaliteit.

 

Taal instellen van de 7900 Ara

Bij het eerste gebruik kan het voorkomen dat de taal staat ingesteld op Koreaans. Op de volgende manier kunt u de taal wijzigen.

1. Installeer de Lukas 7900 Ara viewer die op de SD kaart staat (.exe bestand)
2. Klik in de viewer op de tandwieltjes bovenin het menu
3. Klik bovenin op ‘audio'
4. Selecteer ‘English’ bij het vak ‘Enable voice guidance'
5. Plaats de SD kaart in de computer waarop u de viewer gebruikt
6. Druk op ‘save’ bij het instellingen menu van de Viewer app en sluit de SD kaart af van uw computer (alvorens hem fysiek te verwijderen).
7. Plaats de SD kaart in de camera, deze zal automatisch updaten en de instellingen overnemen.

*Het kan zijn dat de taal bij het eerste gebruik van de Viewer ook nog op Koreaans staat ingesteld. Sluit het programma dan een keer af en start het opnieuw op.

Als u een Mac computer heeft kunt u hier de Viewer voor Mac downloaden

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen