• Gratis verzending v.a. €50,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
Lukas Lukas LK-9370 WD
Lukas LK-9370 WD 348,- €369,00

Lukas LK-9370 WD

€369,00 €348,- €348,00
Op voorraad
  • 2 jaar Garantie
  • Retourneren gratis
  • 1-2 dagen
Informatie

De LUKAS LK-9370 WD is misschien wel de meeste complete dashcam die op dit moment beschikbaar is. Deze LK-9370 WD is met vrijwel alle beschikbare functies uitgerust. Wifi, GPS, G-sensor, Motion detection en een 3.5 inch touchscreen LCD scherm maken deze LK-9370 WD tot één van de beste dashcams in het assortiment. De ondersteuning van de LUKAS software, het nr.1 dashcam merk in Zuid-Korea, is tevens van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de camera ook zeer gebruiksvriendelijk en ongevoelig voor fouten.

3.5 inch touchscreen LCD scherm

Deze LUKAS LK-9370 WD heeft een helder 3.5 inch touchscreen LCD scherm. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De LK-9370 WD is hierdoor ook erg handig als achteruitrijcamera.

Wifi

De LK-9370 WD wordt geleverd met een Wifi dongle waardoor de Wifi verbinding tot stand kan worden gebracht. Via deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de LK-9370 WD. De speciaal ontworpen LUKAS app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de LK-9370 WD worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

Dual Sony 2.1M Effective Pixel IMX 322 sensor

Deze uitonderlijke LUKAS LK-9370 WD dashcam is tweemaal uitgerust met de allerbeste Sony 2.1M IMX 322 sensor. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus. De voorste camera neemt met 30fps beelden op met een 135 graden groothoeklens. De camera achter heeft een 130 graden groothoeklens en neemt beelden op met 24fps.

2CH opname

De LK-9370 WD heeft twee camera’s om een groot gedeelte in- en/of rondom de auto op te nemen. De voorste camera wordt op het raam of dashboard bevestigd. De voorste camera is de hoofdmodule en bevat alle aansluitingen, het 3.5 inch touchscreen LCD scherm en de SD kaarten. De tweede camera die op elke gewenste locatie kan worden bevestigd wordt door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaarten en kunnen op het 3.5 inch touchscreen LCD scherm worden bekeken.

512gb opslagcapaciteit

De LUKAS LK-9370 WD heeft net als de andere LUKAS dashcams een uitzonderlijk hoge opslagcapaciteit, tot 512 gigabyte. Hij heeft één MicroSD slot voor 256gb kaarten en één regulier SD slot voor 256gb kaarten. De reguliere- en parkeerstand opnames worden opgeslagen op de SD kaart. De MicroSD kaart is voor de event- en handmatige ‘emergency’ opnames. In de praktijk kan dus meer dan 60 uur reguliere opnames worden opgeslagen op de SD kaart en 60 uur event- en emergency opnames op de MicroSD kaart, totaal zo’n 120 uur!

De LK-9370 WD wordt standaard geleverd met een 16gb SD én 8gb MicroSD kaart van LUKAS. Deze LUKAS SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in LUKAS camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de LK-9370 WD worden alle coordinaten van de locaties waar is oopgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme LUKAS LK-9370 WD dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de LK-9370 WD zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Built-in super capacitor battery

De LUKAS LK-9370 WD heeft een ingebouwde super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat nog een tijdje kan worden doorgefilmd met de dashcam wanneer de stroom plotseling uitvalt. Op deze manier worden ook de waardevolle beelden net ná een ongeluk opgenomen.


Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur