LUKAS LK-9750 DUO

€389,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Deze LUKAS LK-9750 DUO dashcam is één van de weinige dashcams die Dual 1080p videokwaliteit ondersteunt. Dankzij de geweldige Sony IMX322 2.1m Effective Pixel sensor in beide camera's filmen zowel de voorste als achterste in kraakhelder hoge kwaliteit FullHD 1080p. Deze dashcam ziet nog meer details dan het menselijk oog. De LK-9750 Duo heeft tevens een groot en helder 3.79 inch full color touchscreen scherm. Hierdoor kunnen gebruikers niet alleen de instellingen zeer eenvoudig wijzigen, ook (live) opnames van beide camera's kunnen tegelijk worden bekeken door de PiP (Picture in Picture) software.

Dual Sony 2.1M Effective Pixel IMX 322 sensor

De uitzonderlijke LUKAS LK-9750 Duo dashcam is tweemaal uitgerust met de allerbeste Sony 2.1M IMX 322 sensor. Deze sensoren garanderen een kraakheldere 1080p FullHD beeldkwaliteit, zowel overdag als 's nachts. De voorste camera heeft een 135 graden groothoeklens en filmt met 30fps (frames per seconde). De achterste camera neemt op met 24fps en heeft een 130 graden groothoeklens

512gb opslagcapaciteit

Een hoge opslagcapaciteit is erg belangrijk bij hoge kwaliteit 1080p video's. De LUKAS LK-9750 Duo heeft daarom een uitzonderlijk hoge opslagcapaciteit, tot 512 gigabyte. Hij heeft één MicroSD slot voor 256gb kaarten en één regulier SD slot voor 256gb kaarten. Neem meer dan 100 uur 1080p video op met deze geweldige LK-9750 Duo.

Automatic low voltage Cut-off

De slimme LUKAS LK-9750 Duo dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de LK-9750 Duo zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Built in GPS

Vergeten waar een bepaalde opname is opgenomen? Het is geen probleem meer met deze LK-9750 DUO dashcam. Hij heeft namelijk een ingebouwde GPS ontvanger die alle data en coördinaten opslaat van de plaatsen waar is gefilmd. De opnames, samen met hun unieke locaties, kunnen vervolgens eenvoudig worden bekeken in de speciaal ontwikkelde Lukas Viewer software.

Taal instellen van de 9750 Duo

Bij het eerste gebruik kan het voorkomen dat de taal staat ingesteld op Koreaans. Op de volgende manier kunt u de taal wijzigen.

1. Installeer de Lukas 9750 Duo viewer die op de SD kaart staat (.exe bestand)
2. Klik in de viewer op de tandwieltjes bovenin het menu
3. Klik bovenin op ‘audio'
4. Selecteer ‘English’ bij het vak ‘Enable voice guidance'
5. Plaats de SD kaart in de computer waarop u de viewer gebruikt
6. Druk op ‘save’ bij het instellingen menu van de Viewer app en sluit de SD kaart af van uw computer (alvorens hem fysiek te verwijderen).
7. Plaats de SD kaart in de camera, deze zal automatisch updaten en de instellingen overnemen.

*Het kan zijn dat de taal bij het eerste gebruik van de Viewer ook nog op Koreaans staat ingesteld. Sluit het programma dan een keer af en start het opnieuw op.

Als u een Mac computer heeft kunt u hier de Viewer voor Mac downloaden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen