• Gratis verzending v.a. €50,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
QViA Qvia dashcam R975 WD 2CH 16gb dashcam met WiFi GPS | DashCams4U
Qvia dashcam R975 WD 2CH 16gb dashcam met WiFi GPS | DashCams4U 398,-

Qvia dashcam R975 WD 2CH 16gb dashcam met WiFi GPS | DashCams4U

€398,- €398,00
Niet op voorraad
  • 2 jaar Garantie
  • Retourneren gratis
  • 3-4 weken
Informatie

Deze uitgebreide Qvia dashcam R975 WD is een geweldige dashcam volgepakt met mooie functies. Op het 3.5 inch IPS touchscreen LCD scherm zijn alle opnames haarscherp te zien en is het menu eenvoudig toegankelijk. De beeldkwaliteit is ongeëvenaard door de SONY Exmor R sensor in de voor- en Exmor sensor in de achtercamera. De Qvia R975 WD is daarnaast één van de weinige camera’s met een totale opslagcapaciteit van 1024gb!

 

3.97 inch touchscreen LCD scherm

Deze Qvia R975 WD heeft een supergroot en helder 3.97 inch touchscreen LCD scherm met 800x480 pixels. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De R975 WD is hierdoor ook erg handig als achteruitrijd camera.

 

Dashcam met wifi

De Qvia R975 WD is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de R975 WD dashcam. De speciaal ontworpen Qvia app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

 

4 opnamestanden

De Qvia R975 WD kan beelden opnemen op vier verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

 

2CH SONY Exmor R sensor

Deze uitzonderlijke Qvia R975 WD dashcam is uitgerust met de nieuwste SONY Exmor R sensor in de voorcamera en de Exmor sensor in de achtercamera. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus. De voorste camera neemt met 30fps beelden op met een 135 graden groothoeklens. De camera achter heeft een 130 graden groothoeklens en neemt beelden op met 24fps.

 

2CH opname

De Qvia R975 WD heeft twee camera’s om een groot gedeelte in- en/of rondom de auto op te nemen. De voorste camera wordt op het raam of dashboard bevestigd en is de hoofdmodule. Hij bevat alle aansluitingen, het 3.5 inch touchscreen LCD scherm en de SD kaarten. De tweede camera van de Qvia R975 WD die op elke gewenste locatie kan worden bevestigd wordt door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaarten en kunnen op het 3.5 inch touchscreen LCD scherm worden bekeken.

 

1024gb opslagcapaciteit

De Qvia R975 WD heeft net als de andere Qvia dashcams een uitzonderlijk hoge opslagcapaciteit, tot 1024 gigabyte. Hij heeft één MicroSD slot voor 512gb kaarten en één regulier SD slot voor 512gb kaarten. De reguliere- en parkeerstand opnames worden opgeslagen op de SD kaart. De MicroSD kaart is voor de event- en handmatige ‘emergency’ opnames. In de praktijk kan dus meer dan 120 uur reguliere opnames worden opgeslagen op de SD kaart en 120 uur event- en emergency opnames op de MicroSD kaart, totaal zo’n 240 uur!

De R975 WD wordt standaard geleverd met een 16gb SD én 8gb MicroSD kaart van Qvia. Deze Qvia SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in Qvia camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

 

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de R975 WD worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

 

Verwisselbare filters

De Qvia R975 WD is in staat in alle weersomstandigheden de beste opnames te maken door gebruik te maken van verwisselbare filters. Standaard is de R975 voorzien van een 37mm UV filter. Met de optionele 37mm CPL filter kunnen ook in zonnige omstandigheden kraakheldere opnames worden gemaakt. De CPL filter is als een soort zonnebril voor de lens en voorkomt schadelijke straling van de zon en ongewenste reflecties in het beeld.

 

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze Qvia R975 WD dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

 

Automatische low voltage Cut-off

De slimme Qvia R975 WD dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de R975 WD zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

 

Ingbouwde security LED’s

De Qvia R975 WD heeft in de voor- en achtercamera een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED’s kunnen in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

 

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de Qvia R975 WD bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -20˚C en +60˚C.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur