• Gratis verzending v.a. €50,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
QViA Qvia T790 WD 16gb
Qvia T790 WD 16gb 196,-

Qvia T790 WD 16gb

€196,- €196,00
Niet op voorraad
  • 2 jaar Garantie
  • Retourneren gratis
  • 3-4 weken
Informatie

De stijlvolle T790 WD dashcam is het perfecte instapmodel van Qvia met toch zeer uitgebreide functies. Door zijn strakke design en compacte formaat past hij in elke auto. Toch is hij uitgerust met zeer uitgebreide functies. De Qvia T790 WD heeft ingebouwde Wifi, GPS en een G-sensor. Daarnaast filmt de T790 met de beste 1080p videokwaliteit door het gebruik van de SONY IMX322 sensor en is hij bestand tegen extreme temperaturen van -30˚C tot 80˚C.

 

Wifi

De Qvia T790 WD is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de T790 WD dashcam. De speciaal ontworpen Qvia app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

 

3 opnamestanden

De T790 WD kan beelden opnemen op vier verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

 

SONY IMX322 sensor

Deze uitzonderlijke Qvia T790 WD dashcam is uitgerust met de beste SONY IMX sensor. Hierdoor zijn de beelden en kleuren van de video’s zeer gedetailleerd. Ook in het donker zijn de video’s door de krachtige sensor bovengemiddeld.

 

256gb opslagcapaciteit

De Qvia ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb, dat is goed voor zo’n 60 uur aan FullHD video’s.

De T790 WD wordt standaard geleverd met een 16gb SD van Qvia. Deze Qvia SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in Qvia camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

 

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de T790 WD worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

 

Automatische low voltage Cut-off

De slimme Qvia T790 WD dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de T790 WD zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

 

Ingbouwde security LED

De Qvia T790 WD heeft een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED kan in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

 

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de Qvia T790 WD bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -30˚C en 80˚C.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur