LUKAS LK-9390 AD 32gb dashboard camera kopen

€359,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

De LUKAS LK-9390 AD is één van de nieuwste 2CH LUKAS modellen. De LK-9390 AD is met vrijwel alle functies uitgerust die je van een high-end LUKAS dashboard camera kunt verwachten. De LK-9390 AD filmt met 2x 1080p beeldkwaliteit, heeft een 3.5 inch LCD Touch screen LCD scherm en heeft ingebouwde GPS en G-sensor. Waar de LK-9390 AD zich in onderscheidt is het ADAS systeem dat de bestuurder ondersteunt bij het autorijden.

 

ADAS

Het ADAS systeem op deze LUKAS LK-9390 AD is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

 

3.5 inch touchscreen LCD scherm

Deze LUKAS LK-9390 AD heeft een helder 3.5 inch touchscreen LCD scherm met 480x272 pixels. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De LK-9390 AD is hierdoor ook erg handig als achteruitrijcamera.

 

4 opnamestanden

De LUKAS LK-9390 AD kan beelden opnemen op vier verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

 

Time Lapse parking mode

Deze LK-9390 AD heeft als eerste LUKAS dashcam de mogelijkheid om de parkeermodus in Time Lapse video's op te slaan. Bij time lapse wordt elke seconde een foto gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het grote voordeel van time lapse is dat er een stuk meer data op de SD kaart kan worden opgeslagen. Met de standaard 32gb SD kaart kan ruim 60 uur aan video's in de parkeerstand worden opgeslagen.

 

WDR

Door de WDR (Wide Dynamic Range) technologie in deze LUKAS dashcam past de camera zich automatisch aan de omstandigheden aan. Bij erg veel en erg weinig licht zal de camera de lichtintensiteit van de beelden automatisch aanpassen zodat een constante video kwaliteit kan worden gegarandeerd.

 

Dual Sony 2.1M Effective Pixel IMX 322 sensor

Deze LUKAS LK-9390 AD dashcam is tweemaal uitgerust met de allerbeste Sony 2.1M IMX 322 sensor. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus. Beide camera's nemen met 30fps (frames per second) op. De voorste camera heeft een kijkhoek van 135˚, de achterste van 130˚.

 

2CH opname

De LK-9390 AD heeft twee camera’s om een groot gedeelte in- en/of rondom de auto op te nemen. De voorste camera wordt op het raam of dashboard bevestigd. De voorste camera is de hoofdmodule en bevat alle aansluitingen, het 3.5 inch touchscreen LCD scherm en de SD kaarten. De tweede camera die op elke gewenste locatie kan worden bevestigd wordt door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaarten en kunnen op het 3.5 inch touchscreen LCD scherm worden bekeken.

 

1024gb opslagcapaciteit

De LK-9390 AD heeft als eerste dashcam ter wereld een totale opslagcapaciteit van 1024gb. Hij heeft één MicroSD slot voor 512gb kaarten en één regulier SD slot voor 512gb kaarten. De reguliere- en parkeerstand opnames worden opgeslagen op de SD kaart. De MicroSD kaart is voor de event- en handmatige ‘emergency’ opnames. In de praktijk kan meer dan 120 uur reguliere opnames worden opgeslagen op de SD kaart en 120 uur event- en emergency opnames op de MicroSD kaart, totaal zo’n 240 uur!

De LK-9390 AD wordt standaard geleverd met een 32gb SD én 8gb MicroSD kaart van LUKAS. Deze LUKAS SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in LUKAS camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

 

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de LK-9390 AD worden alle coordinaten van de locaties waar is oopgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

 

Automatische low voltage Cut-off

De slimme LUKAS LK-9390 AD dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de LK-9390 AD zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

 

Built-in super capacitor battery

De LUKAS LK-9390 AD heeft een ingebouwde super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat nog een tijdje kan worden doorgefilmd met de dashcam wanneer de stroom plotseling uitvalt. Op deze manier worden ook de waardevolle beelden net ná een ongeluk opgenomen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen